Netflix mail svindel 2018 del 2

0

Netflix er ett stort selskap. Derfor så kommer det mye svindel for å få tak i konfoinformasjon veldig ofte. Dette er mailen du får første gang.

Det som er litt spesielt nå er at de begynner å bruke norske domenenavn som mail avsender. Det har jeg sett nå ved 2 anledninger. Det gjør svindlerne for å gjøre svindel enda mere troverdig, men nettadressen du sendes til er ikke troverdig.

Som du ser så er den sikker. Følger du ikke med her så er det fort gjort å gå på en smell. Trykker jeg videre på linken så kommer jeg hit.

Som du ser så er dette bra laget, men de bruker gammelt bilde på designen. Dette er svindelen fra ifjor. Sånn ser nettsidene ut til netflix nå.

Her er den ekte siden så så langt ligger svindlerne etter netflix orginal. Dette må du passe opp for. Ellers er denne bra laget. Når du har skrevet inn brukernavn og passord er det for seint.

De skriver at det har skjedd en feil, men i realiteten har de fått motatt ditt brukernavn og passord så de kan ta over din netflix konto.

Så hva du du se opp for her?

  • Avsender mail adresse
  • Desginet på mail
  • Skrivefeil og dårlig norsk
  • Nettadressen du sendes til

Du må alltid sjekke opp mot det ekte nettstedet. Det er også en god måte for å finne ut om det ekte eller ikke. Er du usikker så ikke delta.

Igjen så la meg trykke så slipper du.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: