Ny norwegian facebook svindel

0

Ny norwegian svindel på Facebook. Du tar dette på navnet. Norge reise? Hva er det fornoe tull, men det er også dårlig skrevet. Linken er også forkortet, men trykker du på den blir du sendt igjennom mange nettsider.

Som du ser så må du igjennom mange før du kommer til mål.  Deretter kommer du til en ny nettside etter å ha trykket.

Her har de laget en nettside med Google sites. Det er google sin nettsidebygger som er gratis for alle. Så her trenger jeg din hjelp.

https://sites.google.com/view/flybilletter

Trykk på linken. Denne er ufarlig. Ikke trykk deg videre på vinn billetter. Nederst på siden ser du dette.

Velg Rapporter misbruk nederst til høyre og velg det gjeldene nettstedet. Gjør alle det så lager vi problemer for svindlerne, men når det er gjort så trykker jeg meg videre i svindel.

Da kommer jeg med hit. Igjen så må du lese vilkår vilkår vilkår. Kan aldri få sagt dette nok ganger.

eg godkjenner betingelsene for konkurransen. Videre aksepterer jeg å motta nyhetsbrev med markedsføring for forskjellige produkter og tjenester fra en eller flere av konkurransens sponsorer, og at de kan kontakte meg per telefon, e-post, SMS/MMS og via post. Telefonhenvendelser vil være begrenset til én henvendelse

Som du ser så aksepterer du fort at du kan få masse spam på mail, mobil, mms og sms. Jeg trykker meg videre.

Så ber de om enda mere informasjon fra deg som vanlig.

Her ser jeg hvor dette går. Denne spamme er helt lik som Freia spammen som var her for litt siden. Så jeg kommer ikke å poste alle steg en gang til. Den infoen får du på Freia spam. Samme selskap står bak.

Til slutt ledes til en ny konkurranse for å vinne en iPhone X. Som du ikke får. Du bare binder deg opp til masse abbonnementer og spam.

Denne tjenesten koster 125,- kr. per uke inkl. moms. Alle beløp registreres på deltakerens mobilregning eller trekkes fra saldoen på deltakerens kontantkort. Tjenesten er et abonnement med automatisk fornyelse,

Når denne er ferdig så kommer du til enda ett fantastisk tilbud.

Du får som sagt ikke en telefon til 1 kr. Uansett hvor mye du har lyst.

Jeg kaller denne siden her en abbonnementsfelle av dimensjoner. Den er også ett godt bidrag til få på sikt på identiteten stjålet. Du må binde deg opp til masse tjenester og abbonnementer. Du må også godta spam på overalt.

Igjen så la meg trykke så slipper du.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: