Ny trusselmelding fra Hackere Januar 2019. Aslee Madison hack.

0

Jeg har skrevet om trusselmail før på denne siden, men nå har det kommet i en ny variant og nå er de mye mer personlig. Jeg har fått ett tips, men tipser har jeg skjult.

Første delen truer med deg jeg har sett før. Du har vært inne på porno sider og du må betale ellers så blir bilder og logg av deg spredt til dine venner. De gir deg også veldig kort tid å betale.

Deretter begynner de å true med adolescents under legal age og de truer med at de har data fra Aslee Madison. Angånde Aslee Madison så gjelder det ett datainnbrudd som var for flere år siden.

Denne lekkasjen ble skrevet om i mange medier når dette skjedde og det ble lekket mye data. Disse dataene blir nå brukt som trussel mot nordmenn. Denne lekkasjen ble også dekt massivt i utlandet:

Så de truer meg ganske drøye saker og de går på deg på person. Jeg har ikke hørt at mange har fått denne meldingen til nå, men det vil nok øke på. Så her er mine tips.

  • De har fått tak i ditt passord.
  • De har fått tak i ditt visa/mastercard

Sikre alle dine kontoer med 2 trinns sikring. Du bør også ta kontakt med banken for å sjekke kortet som har vært brukt på nettsiden. Det bør sperres og du bør vurdere å få deg nytt kort.

  • Du skal aldri gi etter for trusselmail på nett.

Jeg kan også spore denne bitcoin adressen på mailen og så langt har ingen betalt inn til kontoen.

De som har hentet ut disse dataene fra denne hacken. Krysssjekker nok med flere databaser for å få mere å gå på før de sender ut veldige personlige trusselmail.

Så her må man passe på. Det vil nok være mange som kan få disse mailene framover.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: