Nye eiere datahjelperne.no

0

Jeg har nå holdt på med datahjelperne i 10 år. Som de fleste har fått med seg så har jeg ikke lengere tid og drifte siden og hjelpe alle gratis på fritiden lengere.

De siste ukene har jeg letet etter nye eiere for siden som kan føre driften videre og det har jeg nå funnet eiere og inngår avtale om å ta over nettsiden og facebooksiden.

Nettsiden og domenet blir nå overtatt innen de neste 2 ukene som kommer. Jeg kommer til å avslutte mitt enk. og vipps nummer. Jeg skal også bistå i overgangen til alt går i orden, men nok prat. Her er de nye eierne og dems egen tekst:

Vi ønsker å drive siden og datahjelperne-sammfunnet videre i samme ånd som du har gjort. Det betyr at alt fremdeles vil være helt gratis for alle brukerne. Vi har et ønske om å tjene penger på dette på sikt, men har ingen hast og har ikke bestemt oss for fremgangsmåten der enda.

Vi har alle 3 arbeidet sammen tidligere i TietoEVRYs Incident Management Team. Her var vi ansvarlige for å håndtere kritiske IT hendelser for alle av EVRYs kunder. Joakim Reistad var avdelingsleder for Teamet.

Richard Frøyland

Læretid og fagbrev innen IT. Arbeider nå med kommunikasjonsløsninger for cruiseskip, ferger, fiskebåter, offshore-skip og -rigger over hele verden som Technical Support Engineer i Telenors Network Operations Centre.

Petter Kvamen Clausen

Læretid og fagbrev innen IT. Er et talent innen programmering og automatisering. Har flere Microsoft sertifiseringer og arbeider som konsulent for TietoEVRY.

Joakim Reistad

Læretid og fagbrev innen IT. Arbeider som ekstern konsulent i Equinor. Eier eget konsulentselskap og er deleier i oppstartsselskapet FotoBIM.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: