Datahjelperne er i endring

0
gray laptop computer
Photo by Monoar Rahman on Pexels.com

Jeg Jørund Heimholt har nå drevet datahjelperne i 11 år på fritiden min. Formålet med siden har vært å avdekke spam, svindel og hjelpe folk gratis på fritiden min.

Jeg har også faktasjekket mye under korona pandemien og advart om: Falske nyhetssider, bitcoin investeringer og phishing. Den siste tiden har det ikke vært mange av mine egne artikler. Det har sine årsaker.

For dere som ikke kjenner meg så er jeg en pappa på 43 år. Jeg har 2 gutter. Før vi fikk 2 barn så kunne jeg sitte å skrive om kveldene etter jobb. Ja jeg har denne nettsiden og gratis hjelp ved siden av full jobb. Før ungene sto opp av og til i helgene, mens de var oppe kunne jeg også jobbe. Da hadde jeg mye energi og engasjement. Men nå begynner tiden å ikke strekke til lengere. Ungene vokser til og krever mere tid og oppmerksomhet.

Takk til alle som har støttet til driften av prosjektet

Takk til alle som har støttet meg

Takk for all positiv omtale

Det er dere som følger meg som har gitt meg tips i årevis og har vært med på å bygge opp de meste av sakene på datahjelperne. På nettsiden og Facebooksiden. Jeg har laget saker tilplasset begge formater.

På det meste så har jeg svart meldinger fra kl 0600 til 2300 på kveldstid hver eneste dag ferier inkludert. Så mye av min fritid har gått til prosjektet. Antall meldinger og folk jeg har hjulpet har jeg ikke tall på. Jeg har brukt ca. 10 år på å bygge opp varemerket datahjelperne og jeg har aldri telt timer.

Siden jeg ønsker å ta mere kurs på jobb og bygge på min egen kompetanse. Få mere fritid med familien på dag og kveldstid så lurer jeg på om noen vil overta prosjektet? eller har andre gode ideer angående prosjektet hvis det skal videreføres? Da jeg ønsker å avslutte datahjelperne.

Jeg har 2 domener og Facebooksiden som jeg eier som legges ut for salg.

www.datahjeperne.no

www.datahjelperne.com

Jeg har også enkeltmannsforeak som kan få byttet eier eller så avslutter jeg enkeltmannsforetaket.

Jeg har 64000 likes og 65000 følgere på facebook. Facebooksiden er også verifisert av facebook På det meste har jeg nådd ut til 3 millioner på organisk rekkevidde. Jeg har også passert 3,2 milloner visninger på datahjelperne.no. Jeg har også ca. 1000 mail abbonnmenter på nettsiden, men de skal ikke selges videre.

Datahjelperne er sitert i masse av landets medier og aviser i hele landet. Så du får en side som får mye trafikk i året, men det krever at det lages godt innhold regelmessig.

Jeg tar imot bud, men har ingen fast pris.

Domenene og Facebooksiden vil da bli lagt ut for salg hvis det finnes noen som kan drive dette videre. Jeg har også konto på twitter og instagram, men de er små antall likes i forhold til facebook. De ligger på rundt 700 følgere. Så de kontoene kommer jeg til å avslutte selv. Foretaket vil også bli avsluttet eller videreført på ny eier. Du kan kontakt meg på heimholt@gmail.com. Du kan også ringe meg, men telefonnummer det gir jeg ikke ut her, men det får du via epost hvis du spør. Hvis du er interresert eller vil drive prosjektet videre eller har andre spørsmål.

Jeg vet også at mange blir skuffet nå, men jeg liker å levere på mange områder. Per nå så får ikke datahjelperne så mye tid som den burde. Derfor føler jeg dette er en tøft, men det er ett nødvendig valg og ta.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: