Rema1000 Facebook svindel November 2019

0

Det kjøres nå masse Falske Rema1000 annonser på en side som kaller seg Blend VItalized. Rema1000 er flinke med å advare på sine egne sider om svindel. Rema1000 blir desverre også ofte brukt i svindel på nett. Når det går mot Juletyper så vil også denne type svindel bare øke.

Du kan se at siden er oppretttet i september. Så den er ganske ny.

Videre så går jeg inn og sjekker annonser de kjører. Mange som sier de finner svindelsider sier de aldri finner annosnene. Facebook har nemlig gjort annosner synlig på alle facebook sider. Du må bare vite hvor du skal trykke.

Alle Faceboook sider har ett valg på mobil eller pc som heter gjennomsiktighet for sider. Denne boksen er ofte til høyre på Facebooksiden. Der kan du se alle annonser på sider. De vises som oftest ikke på Facebook veggen. Her finner jeg disse annonsene.

Som du ser så kjører de massse annonser mot nordmenn nå.

Henter jeg fram 1 annonse så ser du at alle annonser er målrettet mot damer på alle måneder i året. Trykker jeg på linken så kommer jeg til en ny side.

Her ledes til en nettadresse som ikke har noe med rema1000 å gjøre. Her vil du alltid vinne.

Som du ser så har de falske kommentarer nederst for å overbevise.

Deretter trykker jeg videre.

Der krever de ditt telefonnummer. Så må du lese alt med liten tekst.

De nevnte merkene er ikke tilknyttet eller kampanjer. Kunder må være over 18 år for å delta!


Samtaler koster NOK 26 per minutt, pluss telefonforetakets tilgangsavgift. Delta i denne quizen, bestående av 60 minutter. Service levert av Vennligst sjekk med operatøren hvilke andre kostnader som kan gjelde. Alle som vil konkurrere om quiz, må skrive inn mobiltelefon eller landnummer. Du har 30 sekunder til å svare på spørsmålet. Neste trinn vil ringe premium rate nummer og angi den oppgitte PIN-koden på denne nettsiden. Når du har tastet riktig PIN-kode, kan brukeren starte quizen og delta i konkurransen. For en sjanse til å vinne den angitte prisen må brukeren svare på spørsmålene riktig for å score poeng. Alle deltakere kan ringe i maksimalt 60 minutter. Hvert riktig besvart spørsmål vil gi brukeren 100 poeng. For å vinne brukeren skal svare så mange riktige svar som mulig. Brukeren med de mest samlet poeng på slutten av kampanjeperioden vinner den angitte prisen. Når det er 2 eller flere brukere med en jevn score, vil et åpent spørsmål bli spurt. Brukeren med et svar som kommer inn først og er riktig vil være vinneren av premien. Denne kampanjeperioden avsluttes 31. mars 2019, innen 5 arbeidsdager etter denne datoen en vinner er valgt og vil bli kontaktet personlig. Alle som deltar i quizen, aksepterer også vilkårene som gjelder for denne tjenesten. er ikke tilknyttet, sponset av eller godkjent av noen av de listede produktene eller forhandlerne. Varemerker, servicemerker, logoer (inkludert, uten begrensning, de enkelte navnene på produktene og forhandlerne) tilhører deres respektive eiere.

Som du ser er konkurransen allerede gått ut, men uansett så gir du ikke fra deg telefonnummer på denne siden. Jeg gjør ikke det selv for videre test.

Hva skal du passe på her?

  • Falsk Facebookside
  • Falsk nettsider
  • Rema1000 har ingenting med siden å gjøre
  • Annonser er rettet mot damer på alle måneder i året.
  • Du vinner aldri noe gavekort.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: