FALSK – Sandvika Storsenter nettbutikk

0
Falsk Sandvika Storsenter nettside
Falsk hjemmeside til Sandvika Storsenter. Her må man være OBS på at den ekte hjemmesiden ikke inneholder bindestrek, og ender ikke på .com

Vi vil informere om en falsk nettbutikk som er i omløp. Det er dessverre flere som allerede har gått i fellen her, og vi ønsker nå å opplyse om at en må være oppmerksom på hvilken nettadresse en besøker.

Denne falske adressen inneholder en bindestrek i adressefeltet, samtidig som den ender på «.com». Den ekte adressen gjør ikke det. Den har ingen bindestrek, og ender på «.no», her er det viktig å følge godt med.

Det er ingen enkel sak å oppdage disse sidene når de er så bra opprettet. Vi erfarer at dersom man trykker litt rundt på nettsiden, vil man som oftest finne skrivefeil, eller avsnitt som oppleves som «rare».

Falsk retur og refusjonsside

Her har vi et godt eksempel. Denne falske nettsiden har referanser til utenlandsk telefonnummer, og utenlandsk e-postadresse. Da burde en allerede være skeptisk.

Falsk Sandvika Storsenter annonse på Facebook

Det har også kommet inn tips om at det ligger facebook reklame ute til denne nettsiden. Her må en bare trykke på «rapporter» knappen, og ikke gå inn på nettsiden.

Vi har sjekket nettsiden til Sandvika Storsenter, og de har selv informert om dette her.

Share.

About Author

Skip to content
%d bloggere liker dette: