Sjekk av trendbutikken på Facebook

0

Mange har spurt meg om denne nettbutikken. Jeg skal gjøre en sjekk av den og gi deg mine tips om jeg ville handlet her eller ikke. Jeg kan ikke sette svindelmerke på alt. Da vil nettbutikkene gå etter meg igjen. Så først sjekket jeg Facebooksiden. Jeg sjekker opp og finner 2 Facebooksider med ca. samme navn.

En side opperer med no adresse. Den andre har ingen, men begge har nettadresse trendbutikken.shop.

No andressen leder ingen plass.

Begge sidene driftes fra romania.

Det er greit å finne ut av. De kjører også annonser så de sjekker jeg ut.

Som du ser så kjøre de mange annonser på mye rart.

Flere annonser setter terningkast 6 på produktene, men hvem som kaster terningen står det ingenting om?

Nettsiden har også live kjøp på andre som skal ha kjøpt produkter, mens du besøker siden. Jeg vil også sjekke koden, men de har sperret for sjekk av bildesøk og lar meg ikke vise koden på siden, men jeg har mine metoder og får sjekket den uansett. At de skjuler det åpenbare syntes jeg er negativt.

De kjører shopify butikkløsning på nettsiden og de operer med nettbutikker i flere land. England, Norge, Sverige, Danmark og Finland. Det er gjort klart for, men sjekker jeg linkene er ikke de sidene klare.

Så ville jeg handlet i denne nettbutikken? Husk jeg kaller ikke butikken for svindel, jeg bare ettergår den.

  • De opererer med 2 facebook sider
  • Trendbutikken.no virker ikke.
  • De setter terningkast 6 på sine egne produkter
  • De skjuler koden på nettsiden. Noe som er standard å ikke gjøre.
  • Butikken er ikke norsk og holder til i Romania.
  • De viser livekjøp som mange andre nettsider

Jeg ville ikke handlet her det er dobbelt sider og alt for mye mangler. Mange har også igjen klaget til meg på denne nettsiden.

Har du ikke fått varene? Ta kontakt med firma. Sperr kortet ditt. Se om du kan få pengene tilbake.

Alltid sjekk nettbutikk før kjøp. Aldri la deg blende av en Facebook eller Google annonse. De er målrettet mot deg.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: