Spytexst abonnement svindeltjeneste

0

Jeg ble tipset av en mor på denne siden som sa at denne tjenesten var veldig populær blandt 10-11 åringer. Tjenesten skal visstnok la deg se dine venners sms. Det starter med ett chatvindu med boter som bekrefter at dette skjer.

Du skal aldri legge inn ett telefonnummer på en side du ikke vet hvem hvilket firma som står bak. På denne siden er det ingenting. Den er bygd opp på en tøff måte så de unge skal bli lurt inn.

Jeg skal teste om denne tjenesten holder det den lover. Så jeg legger inn ett tilfeldig telefonnummer.

Trykker neste for å komme videre.

Så kjøres noen script som viser mye data i full fart før du kan trykke videre. Dette er lett å bli sugd inn i, men alt sammen er falskt.

Når du har «hacket» telefonummer du har lagt inn. så får du disse valgene opp. Så begynner siden å laste igjen.

Så tror du kanskje at du får tilgang til din venns mobil??? Neida.

Nå må du nemlig delta på 2 tilbud for å komme videre. Hvis ikke du som forelder vet dette så begynner dette å bli alvorlig. Nå holder ungen din på å bli lurt inn i en dyr abbonementssvindel. Hun/Han kan gi fra seg masse personlig info som havner på en plass der du ikke har noe kontroll på.

Ungene blir lurt inn i dyre sms tjenester og dyre abbonnements tjenester.

Jeg skal ta for meg nå 1 og 1. Leser du ikke liten tekst her så får du problemer.

Her binder de seg opp til en sms tjeneste, men vilkårene er ille.

Du belastes 200 kr én gang for å få tilgang til innholdsportalen, der du kan velge å spille alle de spillene du vil i en periode på 90 dager.

Etter at 90 dager er gått, vil du motta en gratis melding hvor du blir tilbudt å utvide din lisens til Thumbr Games med ett 275 dager. Hvis du samtykker i å utvide din lisens til Thumbr Games med ett 275 dager, blir du belastet NOK 200.

På neste skal jeg forsøkeå vinne en macbook pro. Der var det samme link som denne. Jeg går helt ned til Cookly for å finne oppskrifter.

Deretter videresendes du til der du skal legge inn kortinfo.

Men du betaler jo ikke 5 kr. Vilkårene sier nemlig noe annet.

Shiporama er en abonnementsbasert tjeneste som vil løpe til normal pris etter introduksjonsperioden, med mindre det avsluttes.

Du betaler kun 5.00 kr for introduksjonsperioden på 5 dager. Etter denne perioden blir abonnementet ditt automatisk fornyet hver 30. dag (395.00 kr for 30 dager). Abonnementsperioden omfatter introduksjonsperioden og 3 påfølgende fornyelser. Etter abonnementsperioden vil abonnementet automatisk fortsette frem til du aktivt slutter å abonnere på det.

Du bare tegner deg opp til en ny abbonnements tjeneste. Til nå så koster deg kiden din 700 kr mnd, men jeg går videre.

Til slutt må du ha en 3 tjeneste der du skal betale for noe du får gratis.

Du vil motta 1 gratis melding og 1 avgiftsbelagt melding som koster 200 kroner ved registrering.

Igjen så koster dette deg snart 1000 kr på mobil. Gjør mange unge dette så flyr pengene. Dette er sånt du må spørre kiden din om. Dette ser komplisert ut istarten, men alt er bygget opp til å lure penger fra ungen din. De får aldri se noe meldinger fra venner.

Svindlere har i årevis rettet seg mot de eldre, men nå går de mot de yngre som ikke kan så mye enda. Her er det lett å bli lurt. Det kan fort koste dere dyrt.

Dette er bare en luretjeneste. Du gir fra deg følgene:

  • navn
  • telefonnummer til deg og dine venner.
  • mail
  • adresse
  • postnummer
  • sted
  • visa

Har du ikke fått mye spam før så får du det nå. Alt kan brukes til videresalg og identitessvindel. Foreldre har nå ett ansvar å følge med på hva ungene gjør. Skjønner du ikke hva de gjør? da må du søke kunnskap eller hjelp. Så du kan få svar. Det var en tilfeldighet at jeg ble tipset om denne siden, men forsett å sende inn tips så jeg kan teste ut og gjøre dette tilgjengelig for alle.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

 

 

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: