Dagbladet misbrukes i ny Samsung svindel

0

Det har dukket oppe ny falsk liker side på facebook nå som har 12 liker. Den heter Dagbladat.com og er ikke dagbladet.no Her skal du få en Samsung galaxy S9 til 19 kr. Noe som ikke er mulig uten at det får andre konsekvenser.

Har du hørt om at når noe gjerne er for godt til å være sant? Ja da er det gjerne det.

Her skal jeg da trykke videre og se hvor jeg kommer på denne svindelen.

Videre så blir du sendt til den falske nettsiden av dagbladet. Der du har testere 

Her har du liksom don hauge som har fått telefonen. Egentlig så er det stjålet fra youtube kanalen Unbox terapy som tester alt mulig av duppeditter.

 

Videre under svindelartikkelen så har du masse kommentarer fra fornøyde kjøpere.

Disse kommentarene er falske og har ingenting med facebook og gjøre. Jeg trykker meg videre for å «kjøpe» denne telefonen. Jeg må så svare på spørsmål og bekrefte at det er en telefon ledig til meg. Det er det alltid.

Så bekrefter jeg videre. Nå er prisen nede i 10 kr! wow!.

Men så gikk den opp til 24 kr igjen. Dette er jo regelrett svindel! jaaaa. Her må du lese vilkår igjen.

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 794 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2018

Så her binder du deg opp til ett månedsabbonement igjen. Dette koster deg 794 kr mnd. Denne kampanjen går ut året og du har 3 dagers angrefrist. Flotte greier sant?

Du gir også fra deg visa nummer med kontroll nummer. Så først kan de tappe kortet ditt. Deretter bestille mere i ditt navn eventuelt ett nytt kort eller mere til. Du har jo gitt dem alt det du trenger. Det mest skremmene her er kommentarene på denne Falske Facebook siden.

Kjøpe du 2? den koste 19 krone!!!

I tillegg til at folk deler dette som helt troverdig til sine venner igjen.

Kildesjekk skal og må brukes på disse på sånne ting som dette. Svindel er en storindustri i dag og alle kan gå i fella. Kildesjekk en gang for mye eller er du usikker så spør du meg. Så sjekker jeg for deg isteden.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: