phishing

bilde av svindel-epost

Svindel på e-post – Konkurranse Norge

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “AIDESK”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “steffen_sloth@derpymail.org” og emnet er “KonkurranseNorge #ZVGGDNAH”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi noen form for personlig/finansiell

Svindel på e-post – Konkurranse Norge Read More »

Bilde av svindelepost

Svindel på e-post – Fra Foodora og Schibsted

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “/Schibsted/NO”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “uuxnocg-t-no-reply@foodora.no” og emnet er “Klient/ Ref: 4789267-#”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi noen form for

Svindel på e-post – Fra Foodora og Schibsted Read More »

bilde av svindelepost

Svindel på e-post – Beskjed fra SpareBank1

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “SpareBank 1 Kundeservice”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “sprebnk44@speed.at” og emnet er “Viktig sikkerhetsoppdatering for ditt SpareBank 1 Mastercard”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne

Svindel på e-post – Beskjed fra SpareBank1 Read More »

bilde av svindel epost

Svindel på e-post – Fraktdetaljer

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “Fraktdetaljer (4A)”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “info@mail72942.yahoo.com” og emnet er “Åpne umiddelbart!”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi noen form for

Svindel på e-post – Fraktdetaljer Read More »

bilde av svindelepost

Svindel på e-post – Fra Politidirektoratet

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “Adriana Mas García” fra “Sekretariatet for det Nasjonale Politidirektoratet”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “amas@anahuac.mx” og emnet er “DU HAR BEGÅTT ET ALVORLIG DIGITALT LOVBRUDD”. Vi anbefaler å ikke

Svindel på e-post – Fra Politidirektoratet Read More »

bilde av svindelepost

Svindel på e-post – ID-Portal og BankID

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “ID-Portal”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “info@webmail-kolau.com” og emnet er “Bekreft siste detaljer for å fortsette”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi

Svindel på e-post – ID-Portal og BankID Read More »