phishing

Datalekkasje – CTT

“CTT” er den nasjonale posttjenesten i Portugal. I april 2026 ble de offer for et datainnbrudd hvor blant annet 468.100 e-postadresser kom på avveie. Den lekkede informasjonen ble lastet opp på haveibeenpwned.com 19. mai i år, slik at man kan søke og se om man er rammet. Vi har tatt kontakt med alle berørte som

Datalekkasje – CTT Read More »

Datalekkasje – Addi

“Addi” er et columbiansk fintech-selskap som i mars 2026 ble offer for et datainnbrudd hvor blant annet 34.5 millioner e-postadresser ble lekket. Den lekkede informasjonen ble lastet opp på haveibeenpwned.com 18. mai i år, slik at man kan søke og se om man er rammet. Vi har tatt kontakt med alle berørte som har Datahjelperne Pluss eller Trygghetsavtalen.

Datalekkasje – Addi Read More »

Datalekkasje – Abrigo

“Abrigo” er et amerikansk finansteknologiselskap (fintech). I april 2026 var de offer for et datainnbrudd hvor blant annet 711.100 e-postadresser ble lekket. Den lekkede informasjonen ble lastet opp på haveibeenpwned.com 14. mai i år, slik at man kan søke og se om man er rammet. Vi har tatt kontakt med alle berørte som har Datahjelperne Pluss eller Trygghetsavtalen.

Datalekkasje – Abrigo Read More »

Svindel på e-post – Rabatt på “WiFi-booster” fra Telenor

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “Telenor-WiFi Booster”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “d93lc6iadhp@fkz87lle0ub.Azerty067.cartbono.com”, emnet er “Re: [mottakers e-postadresse], 65 % rabatt på en Telenor WiFi Booster!”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp

Svindel på e-post – Rabatt på “WiFi-booster” fra Telenor Read More »

Svindel på e-post – 3 minutters helsesjekk

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “John”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “info@blackirisflorist.com”, emnet er “Start helsetesten din”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi noen form for personlig/finansiell

Svindel på e-post – 3 minutters helsesjekk Read More »

Svindel på e-post – Hastemelding fra Re:member

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “re:member”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “alisonparker14@telenet.be”, emnet er “Melding om din konto”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi noen form for

Svindel på e-post – Hastemelding fra Re:member Read More »