Ta av stedstjenester på Facebook messenger app.

Facebook er ganske grådige på å hente inn informasjon når du sender meldinger og annet via mobil.
De bruker informasjonen til å utvikle tjenesten videre, men dette samtykket du om når du ble medlem av Facebook.
Men de har også lagt inn valgfrihet til en viss grad. Du kan skru av overvåkning på flere områder.

Når du sender meldinger til noen via facebook meldinger appen. Så ser du at det er en pil som kan være avmerket eller ikke. Den kan du ta av og på.
Når du tar den av sender du ikke stedsinformasjon. Når den er på vil du sende informasjon om hvor du er rett på facebook.
Går du inn på instillinger og plasseringtjenester. Så kan du ta den av, men selv om du begrenser så vil facebook poste noe stedslokasjon når du poster via mobil.
Nå har jeg tatt disse tjeneste av på min mobil og poster så en melding på veggen min.
Her har jeg postet på veggen min før og etter med plasseringstjenester av og på, men her er det ingen forskjell.
Det vil KUN vises mellom venner du sender meldinger til. Så liker du å dele lite info om hvor du er mellom venner så tar du stedstjenester av og krysser av pilen når den er blå når du sender meldinger med venner på facebook.
Sist men ikke minst. Du må gå inn i instillinger på facebook appen og facebook messenger appen for å ta dette av. Det nytter ikke å ta det av på en app, mens det er på på den andre.

Følg meg på sosiale nettverk: