Tvfox antenne svindel

0

I denne svindelen så loves du gratis tv ved å kjøpe enda en ny boks. I disse dager har man tilgang til internet og youtube på tv så det meste får man sett gratis hvis man vil. Dette er bare enda ett påskudd for å svindle deg. Legg merke til at de misbruker en drøss med norske logoer her. VIl regne med de ikke har inngått noen avtale med disse leverandørene. Så her kan de saksøke over en lav sko. Dette er 2 artikkelen min om svindelrprodukter på internet. Først ute var ecovolt.

Deretter loves du å få motta tv i hele 1080p eller FullHD som de sier. Dette er gammeldags da de fleste tver nå støtter 4K og de jobber allerede mot <a href="https://www.tek.no/emne/8k-tv">8k tver. Så dette produktet er er allerede gammelt og utadert.

Ellers så lovet du gratis tv mot at du igjen kjøper flere produkter. De har også lagt opp flere betingelser og vilkår så jeg skal også se hva jeg finner der. Det du må huske på også. Dette er produkter som er laget i utlandet. De har ingen garanti for å virke i Norge eller mot norske frekvenser. Dessuten har ikke alle tv via parabol og antenne. Veldig mange i norge i dag har tv via internet og fiber. Da blir dette bare enda ett tulleprodukt som lover mye rart. Du har allerede godt nok utstyr garantert. Dette trenger du ikke.

Deretter kan du sette igang å bestille. Du får også livstidsbeskyttelse mot å betale litt ekstra. De skriver også dette i vilkårene.

Vi forbeholder oss retten til å frigjøre og avsløre all personlig informasjon som er relativ eller gitt av deg til rettshåndhevelse eller andre statlige tjenestemenn, ettersom vi etter eget skjønn finner det nødvendig å overholde gjeldende lovgivning eller etter forespørsel fra enhver statlig enhet eller byrå.

Så alt du gir til dem kan de selge videre og bruke i andre kanalaner som de vil. Dette beviser igjen det jeg har sagt mange ganger. Personlig info er utrolig mye verdt i dag. De sier også følgene.

INGEN REFUSJON, KUN BYTTE – RETNINGSLINJER
Alle produkter selges som «de er» og alle salg er endelige. Du påtar deg ansvaret for kjøpet ditt og ingen refusjoner blir utstedt.

Så jeg tror forbrukermyndighetene hadde hatt en god sak her. Du kan lese igjennom vilkår og personvern her. Uansett så er dette tilbudet for godt til å være sant. Her styrer du unna. Dinside har også skrevet om tilsvarende svindel. Det er mange feller å gå i her.

  • Produktet lover masse
  • Det finnes ingen dokumentasjon på det de gjør.
  • Dette styres fra markedsføringselskaper i england og nederland i dette tilfellet.
  • Du gir fra deg masse informasjon.
  • Du vet ikke om produktet en gang vil virke i Norge.
  • Pass deg for følgene antenne produkter: Tvfox og Tvsurf.

Skal du strømme tv på andre måter så anbefaler jeg airplay eller google chromecast isteden. Der får du mye mere for pengene enn dette tullet. Igjen så lar du meg trykke på ting. Så slipper du.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: