Virus hjelp Facebook?

0

Mange aviser og folk flest kaller alt for virus unødig. Det kan skremme andre godt. Det kan ofte enda opp med at folk søker opp Facebook virss på Google.

Du finner da 2 artikler i første søket ditt som virker seriøse nok. De er ikke sponset og de har instruksjoner for fjerning. Så langt alt bra? eller? De kjøres på nettsiden viruset.no

Du får mange varsler om at du må laste ned remiage repair nå. Det står flere plasser for å bli kvitt viruset. Laster du ned denne programvaren får du virus. Jeg har nå lastet ned programmet og tatt en ny virussjekk på filen du skal installere.

Som du ser så er resultatet nedslåenede. Siden som skal hjelpe deg? Skal ikke hjelpe deg. De vil bare lure deg til å installere virus og trojanere på din egen pc.

Jeg vet at mange ting som spres på facebook ikke er virus. Det kan lett fjernes i nettleser. Jeg har testet alt jeg kommer over i mange år nå. Så hva skal du gjøre?

  • Bruk Antivirus fra kjente leverandører
  • Hold pc og mobil oppdatert
  • Android og Windows 10 har innebygd antivirus. Der trenger du ikke kjøpe.
  • Vær kritisk i søk etter programmer som skal hjelpe deg på nettet.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: