Site icon Datahjelperne

SVINDEL – Vita misbrukes i sms svindel

Vita misbrukes nå i ny sms svindel. Avsender er VITA-Club, men denne er falsk. De går også på deg personlig på navn så de må ha søkt opp eller skaffet til veie data til de som får sms.

Vita i Norge advarer på Facebook om svindelen. Hva er konsvekvensene ved å delta på dette? Det er også mange ting som viser at dette er svindel. Det kommer jeg tilbake til i slutten av artikkelen.

Som du ser så må du svare på en udersøkelse. Nettsiden er også tilpasset mobil som du ser. Da rekker de ut med svindel til flere når de sender ut sms. Deretter må du svare på 5 spørsmål og du vinner alltid.

Deretter må du velge produktet du vil ha. Så blir du sendt til en side som ikke overhodet har noe med vita å gjøre.

Denne siden er profft laget så her er det lett å bli lurt. Her vil de ha:

Jeg fyller ut og blir sendt videre til betaling.

Igjen så er disse sidene proffe.

Nettadressene har heller ingenting med vita.no å gjøre. Så må du lese vilkår og liten skrift.


DETTE PRODUKTET ER IKKE UNDERSØKT AV FDA ELLER EMA. DETTE PRODUKTET ER IKKE BEREGNET TIL Å DIAGNOSTISERE, BEHANDLE, HELBREDE ELLER FOREBYGGE SYKDOM. RESULTATER I BESKRIVELSEN OG VITNEMÅL ER IKKE TYPISKE RESULTATER, OG INDIVIDUELLE RESULTATER KAN VARIERE. DETTE PRODUKTET ER BEREGNET BRUKT I KOMBINASJON MED EN SUNN KOST OG REGELMESSIG MOSJON. RÅDFØR DEG MED LEGE FØR DU PÅBEGYNNER EN DIETT, ET TRENINGSPROGRAM ELLER TAR DIETTPILLER FOR Å UNNGÅ EVENTUELLE HELSEPROBLEMER.

Dette er tung lesing. Jeg skjønner ikke alt. Så det er enda en grunn til at du ikke skal delta.

Så kort oppsummering:

Bare en påminnelse. Din personlige informasjon i dag er gull verdt og den må du passe godt på.

Exit mobile version