Site icon Datahjelperne

SVINDEL – Wifi Booster Facebook

En ny svindel brer seg om Facebook. Denne er i samme stil som Ecovolt. Her lover de at du skal få supperraskt internet vet å bare plugge en boks rett i veggen.

Dette selskapet kjører mange annonser i Sverige og England for øyeblikket.

Filmen kan du se her kjører de på Facebooksiden sin. Når de først sier Internet ekspert: alle bør ha denne bør du sjekke grundig hva dette er. I filmen kommer de med mange påstander uten hold i.

Produktet kan du forøvrig kjøpe på Amazon for ca. 200 kr. Her skal de ha deg til å betale over 1000 kr og du skal gjerne kjøpe flere.

De kommer med masse påstander som ikke holder vann. Dette er en lang liste for å lure nettopp deg til å kjøpe. Jeg har skrevet inn all teksten fra filmen så du skal slippe.

Jeg har for ordensskyld jobbet for en større internetleverandør i Norge så jeg vet at alt de sier her ikke stemmer. Skal du ha ett bra hjemmenettverk i dag så anbefales det ett mesh nettverk. Dinside har testet flere, men du kan også kjøpe bokser som forlenger nettverket ditt som de sier her, men da beholder du den nettverkshastigheten du betaler for.

Det er mange årsaker til tregt nett og mye kan du fikse selv:

Så her har du flere tips for å få bedre nett gratis. Så skal jeg sjekke alle de udokumenterte påstandene i filmen.

I google søk så finner jeg ingen info på stig ovesen og ivar birkelund. Nettverket kan forbedres sier dem. Det har jeg allerede gitt tips om over. De har oppdaget en skitten hemmelighet? jaha? I

ngen internetleverandør senker hastigheten din bevvist. Dette er bare tull fra ende til annen.

De sier de kan forsterke nettverket ditt med 300 mbs, men de sier aldri åssen. Det er ikke dokumentert.

Wifi booster skal vistnok blokkere data rapporten din? Da må du viste åssen internet fungerer. Jeg skal gjøre dette enkelt.

Du vil da få båndbredde utifra åssen ustyr det er underveis i denne kjeden. Det finnes ikke noen magisk datarapport.

Videre så blir du sendt til denne siden for bestilling.

Så dette styrer du unna. Dette er ett tulle og ett lure produkt. Mange påstander de har her er udokumenterte. De norske personene som skal ha laget dette produktet finnes ikke.


For andre artikler se her, også sjekk ut oss på sosiale medier Facebook og Twitter.

Exit mobile version