X one phone facebook svindel

0

Det kjløres utrolig mange annonser fra en Facebookside som ble opprettet i juni i år. Det kjøres nå en ekstremt masse annonser i norge samme stil som wifi booster svindelen. Som du ser under. Så denne svindelen er rettet mot mange. Jeg har aldri sett så mange annonser ute før på en side.

Selskapet skal kjøre en overbevisende film om en norsk utvikler som sluttet i jobben sin for å utvikle en billig telefon. De kommer også med masse annet svada i videon som bare skal lure deg til å kjøpe en telefon fra ett selskap du ikke har hørt om.

Trykker du på annonsen så kommer du til en ny side.

Det som går igjen her er at de kommer med mye rare påstander. De sier du får nyeste android 8.1 som er raskest. Den nyeste versjonen som er ute nå er versjon 9 og nr 10 er underveis. Velger du Nokia eller andre android one til 3000 kr. 1500 mer enn dette så får du en telefon som ikke er svindel og du får oppdateringer rett fra Google.

Facebook kommentarer nederst på siden er også falske. De er koblet mot en bildetjeneste som heter imgur. De norske navnene som brukes er heller ikke ekte. Trykker jeg for å bestille så kommer jeg hit. xone phone.

Det du må passe på her:

  • Facebooksiden kjører utrolig mange annonser. Mange nordmenn går nok på denne svindelen.
  • Du aner ikke hvilket firma som står bak
  • De har laget en video med ett falskt norsk navn.
  • De skriver masse i video om fordeler med telefon, med masse påstander uten fakta.
  • Telefonen kjører 8.1 på android som er gammelt. Versjon 9 er lansert og versjon 10 er underveis.
  • De har falske facebook kommerntarer på siden sin.
  • Dette er en kina telefon med dårlige garanti i Norge.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: