Angående din leveranse. Postnord mail svindel.

0

Da er det kommet en ny postnord svindel igjen. Postnord og posten samt andre store merkevarer misbrukes ofte i svindel desverre. Her ser du at mailen kommer fra Postnord hjelp, men avsender mail er en gmail adresse så den er lett å avsløre, men hva skjer hvis du ikke ser at det er svindel?

Først så sjekker jeg på nettadressen i mail hvor du blir sendt igjennom.

Igjenn så sendes du til mange adresser, men så kommer du til en dansk resturant. Det skjedde akkurat i forrige intersport svindel. Så det er vel nok ett forsøk på å lure deg vekk fra svindel etter du har blitt lurt. Der adressen stopper opp er følgene:

http://report-check.com/post-no/?cep=3KfdKWjTWm8PQCnphnIyFYTpk0Ll4Ypbw_uHnAKsjT9EPIflhDEbsxRCjMkwYpuiLOMywv34DOXs6XPTBCar7O76B8FNnkTbUZlHs359kcg36NHllNUD9Lgnx34mygGPJAo8_yTQdSIMOkYDwSnpcCe-gDhWaGwsIRmLE046nSK_unJ8qgOL3izfSEzDIWxi

Igjen så ligger denne ute til info. Du går inn på eget ansvar og du er herved advart. report check har ingenting å gjøre med postnord.

Videre så får du beskjed om at pakken er fanget i terminal og det koster 9 kr. Pakken er fra elgiganten som er i Sverige. Vi har jo elkjøp i Norge. Jeg trykker på betal frakt.

Igjen så får du ikke en telefon som koster over 1000 britiske pund til 29 kroner. Det tilsvarer ca. 12.000 norske kroner. Så har ikke alarmene dine gått så må de gå nå.

Så må jeg lese vilkår på siden:

PerfectCV fungere som et abonnement, og etter prøveperioden vil det forsette til normal pris, med mindre abonnementet blir sagt opp.

Hva er PerfectCV?

PerfectCV inneholder alle nødvendige verktøy for å lage CVen som gir det beste førsteinntrykket. Det gjør det å bygge en gjenopptatt moro og viser at jobbjakt ikke trenger å være en stressende opplevelse. Velg malen som passer til ditt yrke, legg til favorittfargene dine og skrifter, omfavn din kreativitet og gjør ditt CV i din signaturstil!
Hvor mye koster det?

Det er enkelt å avslutte medlemskapet ditt. Medlemskapet har en prøveperiode på 3 dager, dersom medlemskapet ikke avsluttes i prøveperioden, blir du fakturert 599.00 NOK hver 30. dag til du kansellerer medlemskapet.
Hvordan vinner du?

Alle deltakere deltar automatisk i en trekning om en iPhone XS.. Vi vil trekke en ny vinner per 30000 deltakere. Vinneren vil bli kontaktet direkte for å avtale levering av premien. Hvis produktet ikke er på lager, vil vinneren motta et lignende produkt.
Spørgsmål?

Om du har några frågor eller behöver hjälp är vi redo att hjälpa dig på support@123helpdesk.eu(support på Engelska) 10:00 till 16:00 CET måndag till fredag.

Så du binder deg til ett cv verktøy abb som koster deg 599 kr mnd. Disse svindlerne holder til i amsterdam:

Convertio B.V
Opzoomerstraat 34
3023 SH Roterdam
NETHERLANDS
E-mail: support@123helpdesk.eu
Toll free support number: +44 808 164 9283
VAT: NL72535075

Du kan kontakte selskap for å bli fjernet fra systemene dems. Hvis du har blitt lurt. Det kan også hende at de kontakter meg i etterkant for å fjerne info, men jeg bruker bare den infoen de legger ut for å svindle andre.

Videre så vil de jo ha mye fra deg:

 • Fornavn
 • Etternavn
 • Epost
 • Telefon
 • Adresse
 • Postnummer
 • By

Men jeg går videre.

Igjen så vil de ha visa og master så de kan svindle deg videre. Nettadressen er igjen merket som sikker. Ingen alarmer går hos Google Chrome.

Så hva må du passe deg for?

 • De fleste svindler har bare lokkemidler
 • Lokkemidlene brukes for å lure masse personlig info fra deg.
 • Her er avsender gmail
 • Du sendes igjennom mange nettsteder
 • Ingen adresser har noe med postnord å gjøre.
 • Du lures inn i dyre abb, men svindlerne kan i realiteten trekke så mye de vil.

Så har du blitt lurt? Da må du kontakte bank og sperre kort asap. Du vil også få mye mere spam på mail og mobil. All din personlige info kan også selges videre.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: