Intersport mail svindel. Hent din gave

0

Mange har i den siste uken fått mail om at de har fått en gave hos intersport siden de fyller 25 år. Det er ikke tilfelle. Svindelen er også advart mot på intersport sine facebook sider.

De var ganske tidlig ute med å advare og det er bra. Så mitt tips til firma som misbrukes i svindel.

Fortell kundene deres om at det skjer. Ta med eskempler på åssen dere misbruk og advar. Da bygger dere omdømme. Dere bryr dere mere om kundene deres og dere tar faktisk ett ansvar mot spam og svindel.

Så åssen avslørrer du at dette er en svindel? hva er konsekvensene? Det kommer jeg til nå. På toppen av bildet ser du at først av avsender bruker gmail adresse. Trykker du på linken i svindel så sendes du igjennom mange nettsider før du kommer til svindel.

Til slutt sendes du til en dansk resturant. Det gir ikke så mye mening for min del her.  Til slutt handler til på svindellinken som er her:

http://samle-her.com/INTER/?cep=G-Zx_vPyigzzyEzDgZSWRgQ3IWwTfHq7DYwOC8LJYs9HLQ5qqKZA46YRAwsO1AZj56tanUXO580jXyEsgXfTp5kboX8RvyWKyVjmH4AhWAPWeaMUiwTRCBcGFqBrXTGcwPwX75onpN9pave3z-3rZv_yjno31rKCB8jdwTCMtx7L5ui6Bzz1AxoM8wkTWP8C

Du kan selv gå inn å se på eget ansvar, men husk at dette er svindel. Sample-her har jo ingenting å gjøre med intersport.

Videre så får du opp dette bildet. Her er det mye dårlig tekst, men de begynner å bli bedre på design. Jeg trykker på få din premie.

Dette pris avslaget her er veldig typisk nettsvindel butikker. Det må du ta med deg videre. Der finner du ofte splitter nye varer som er priset ned 80-90%. Du får ikke nye nike sko til 20 kr. Det skjer ikke. Dessuten er de bare lokkemiddelet. Din personlig info er mye viktigere.

Hvorfor skal folk hacke deg nå for tiden? Når du gir fra deg all din personlige info samt visa og mastercard til fremmede selkap i utlandet. Du gir dem alt på sølvfat uten å kildesjekke. Salg av personopplysninger i dag er en million eller en milliard industri.

Dette skjer fordi man ikke søker kunnskap eller spør når man får svindel av alle typer på mail og facebook. Så hva er konsekvensene? Begynn å lete etter vilkår med liten tekst.

+ 3 dagers prøveperiode for ubegrenset nettbasert underholdning fra Website

Delta og få mulighet til å vinne kule Nike joggesko. Vinneren kontaktes direkte via e-post!

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 749 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2018

Så dette koster deg 749 kr mnd. Dette er en typisk abonnements svindel. Jeg trykker med videre på svindel.

Deretter må du begynne å gi fra deg informasjon og det haster jo selvfølgelig.

 • Fornavn
 • Etternavn
 • Epostadresse
 • Adresse
 • Postnummer
 • Sted
 • Telefonnummer

Alt du gi fra deg kan selges videre. Mail og mobil kan selges mange ganger fordi de kan de sende masse spam til i etterkant.

På betalingsssiden blir svindlerne proffere og proffere. Dette ser bra ut. Desverre.

Videre så ser du at adressen er merket https:// så under denne svindelen har ingen alarmer gått hos Chrome. Jeg ble også tipset om denne svindelen for en god stund siden. Før så hadde mail svindler ofte kort levetid på 1-2 dager. Nå kan det gå uker før svindel taes ned. Det er en utvikling jeg ikke liker.

De som skal svindle deg holder  til i Tjekkia.

KLONDY S.R.O., Ocelkova 643/20, 198 00 Praha 9 – Černý Most,, Czech Republic, +44 128 083 0053

Så har du deltatt her? Kontakt banken din og sperr kortet ditt. De kan nå trekke deg for så mye de vil.

Igjen så er det masse ting du kan gjøre for å unngå å bli svindlet.

 • Sjekk avsender mail
 • Sjekk nettadresser
 • Sjekk vilkår
 • Sjekk hva de krever av deg
 • Sjekk om tilbudet er for godt til å være sant

Syntes du dette er vanskelig? Da sender du meg en melding på Facebook siden eller så kan du videresende mail til meg. Så sjekker jeg og forklarer. Jeg ønsker å bygge opp folk til å bli mere sikre på svindel, men det tar lang tid. Det kan til tider være vanskelig å sette seg inn i. Siden svindlerne blir proffere og proffere.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: