Corona ny forebyggingsvarsel facebook gruppe spam

0

Mange har i det siste rapportert inn til meg at de har blitt invitert til store grupper på facebook. Der har det blitt delt diverse linker.

  • De som administrerer grupper slipper spammere inn
  • Så inviterer spammerne alle på chat.
  • Så sprer de spammen sin.

Slik ser spammen ut. De som blir invitert har kan ikke gjøre noe med dette. Her med adminer på gruppene rydde opp. Trykker jeg på linken på pc så kommer jeg hit.

Der skal du få se en video. Det skjer ikke. Googler jeg bildet så er det masse brukt i media de siste dagene mange nyhettssider. Trykker jeg på video skjer det ingenting. Dette er på pc, men gjør jeg det på mobil så får jeg opp noe annet.

Du må installere whatsapp. Du loves også 100 gb med gratis internet over hele verden. Trykker videre så får jeg opp en film jeg skal se. Det skjer ikke, men nå får jeg opp veldig mye spam. Jeg får opp alt til konkurranser, casio dating og om at jeg har vunnet. Jeg trykker på flere sånne videer for og godta varsler også.

Alle disse varslene her er selvsagt svindel. Det vil komme en egen artikkel kun om disse. Da veldig mange får dem nå for tiden. Etter jeg har godtatt varsler på telefonen min så ser den sånn ut.

Mange vil bli skremt av dette og vil tro at det er virus. Det er det ikke. Dette er varslene jeg satte på på flere nettsider på chrome, men de kan du lett ta av.

Gå inn på instillinger på chrome. Så varsler. Deretter huker du av de nettstedene som ikke skal varsle og problemet er løst. Så for å dra en konkusjon ut av dette.

  • Adminer på facebook sider slipper inn spammere som invitere masse folk. Så setter de igang med å dele falske nyheter.
  • Du loves 100 gb data på mobilen din som går over hele verden. Dette er tull.
  • Du må så godta varsler på sider for å se en video.
  • Deretter blir du lurt inn i flere svindeltyper.
  • Du får masse spam på google chrome med alt fra: Casino, Dating, sex, bitcoin svindel, HD filmer.
  • Deltar du på disse så blir du jo svindlet mere.

Så gruppe adminer kan stoppe dette ved å gjøre en god jobb, men medlemmer må også rapportere spammerne til admin så de kan bli blokkert på gruppen. Ellers er det masse svindel du lures inn i her.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: