De fleste har en Google konto, men vet du dette?

0

De fleste har en Google konto i dag. Den er knyttet opp mot Gmail, Google play, Google kart, og masse andre Google tjenester.
Men på en Google konto så har du mange ting du kan endre som kanskje alle ikke vet om.
Anbefaler også å ha logget inn på Google Chrome når du surfrer på mobil og pc så Google kan hjelpe dere mest mulig med søk og gi deg riktige annonser når du du skal kjøpe noe på nett.
2. Se logger over alt du søker på og hvor du går. 
Som du ser så kan du skru tjenester av og på som du føler for.
4. Endre visa kortet ditt tilknyttet Google kontoen din.
Det du bør ha i bakhodet her er at Google tilbyr deg annonser etter hva du søker etter og hva interessenene er. Dette kan du tilpasse eller skru av hvis du ønsker. Det endrer du under intereresser på annonseinstillinger på Google kontoen din.
Annonser kan du også ta av. Hvis du tar målrettede annonser av vil du fortsatt gå annonser når du bruker youtube, søk, men da er de ikke målrettede og tilpasset dine innstillinger. De blir mere tilfeldig og vilkårlige. Jeg anbefaler å ha dette på. Heller målrettede annonser etter dine søk enn spam på mail. En dag trenger du noe på Google og får en annonse som faktisk passer. 
Mange vil kanskje kalle google annonser spam, men er de målrettede er jeg uenig i det. Det er den eneste formen jeg faktisk liker. Jeg liker ikke epost reklame, telefonselgere, annonser på facebook for å nevne noe.
5. Sjekk posisjons dataene og hvor du har vært. Vi lever i ett overvåkningssamfunn i dag og hvis du f.eks. er i nærheten en plass noe kriminelt blir begått og kan du ikke kan gå god for hvor du har vært så kan denne loggen faktisk bevise hvor du har vært. Teknologi skal brukes smart og denne er meget bra å ha.
6. La Google overvåke nettet for deg. Du får varsler så fort noe relevant skjer.
7. Beskytt Google kontoen din bedre. 

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: