Donald trump arrestert Facebook spam

0

Nå spres det igjen falske meldinger på Facebook. Meldingen sier på norsk.

Donald trump er arrestart. Ser du ett bilde med to politi som arresterer donalt trump på skjermen din. Ikke trykk da dette er ett virus.

På dette bildet er det ingen kilder som bekrefter noe som helst. Så da får jeg lete på nett for å se hva jeg finner. Denne meldingen er også ganske lik Dance of pope virus. Søker jeg på nett så finner jeg bildet det er snakk om via snopes.

Bildet er hentet fra da Donald Trump møtte new hampshire Politiavdelingen. Seansen er også filmet og den ser du her. Donald trump ble heller aldri arrestert som det påståes her, men han hilse på mange på politiavdelingen. Bildet finnet du helt i starten av filmen.

Kilde video: C-span

Så hva må du passe på her?

  • I meldingen som spres er det ingen kilder.
  • Trump ble aldri arrestert, men han besøkte new hampsghire politiet i 2016. Det er der bildet stammer ifra.
  • Du får heller ikke noe virus som påstås her.

Kilde som også avkrefter:

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: