Nordea bekreftelse av informasjon spam

0

Flere får nå en mail som utgir seg å være fra nordea. Det er ikke tilfelle. Denne er falsk. Trykker jeg videre på linken så kommer jeg til en ny nettside som også er falsk. Nordea advarer også på sine egne nettside.

Her ser du ekte og falsk side om hverandre. Høyre er falsk da de ikke har klart å kopiere alt korrekt på innloggingen. Legger jeg inn info og trykker videre.

Da krever de kortinfo fra deg. Så må du bekrefte med mobil. De har også lagt inn falsk lastetid for at dette skal være troverdig.

Og der stopper det. Jeg gir ikke ut mitt privatnummer, men jeg skjønner hvor de vil. Når du får verfisert sms som skal sendes til deg. Går du videre til bank eller bankid. Så de kan få mere info fra deg. Dette er sosial manipulering. Så her må du passe på.

Dette må du passe på her:

  • Epost er falsk
  • Nettsiden er falsk
  • Nettsiden er identisk kopiert
  • Linker virker ikke på falsk side.
  • De har lagt inn falsk lastetid på innlogging på bank.

Har du blitt lurt? Ring banken og sperr kort.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: