Expert Gavekort mail svindel

0

Mange har i det siste rapportert til meg at de har fått mail fra expert om gavekort.  Expert har jo skiftet navn i Norge til Power, men det har ikke svindlerne fått med seg overhodet.

Det finner man ut ved å google på 1 minutt, men videre til svindelen. Man får dette på mail også trykker man videre.

Deretter må du svare på den obligatoriske spørreundersøkelsen på 2-3 spørsmål som du alltid vinner på uansett hva du svarer. Du har også nedtelling på 3 minutter for å gi deg dårlig tid.

 

Jeg er nå kvalifisert til å få ett gavekort på 10.000 kr! Det som alltid går igjen nå. Det er at du skal registere deg. De fokuserer alltid på hvor mye du kan vinne, glade mennesker o.s.v.

Du må alltid lete etter liten skrift på alle konkurranser du vurderer å delta på. I verste fall ender du opp med å binde deg opp på en kontrakt som trekker deg for mye penger. Premien kan du som oftest se langt etter.

11. Jurisdiksjon
Konkurransen faller inn under tysk jurisdiksjon.

Jeg godkjenner betingelsene for konkurransen. Videre aksepterer jeg å motta nyhetsbrev med markedsføring for forskjellige produkter og tjenester fra en eller flere av konkurransens sponsorer, og at de kan kontakte meg per telefon, e-post, SMS/MMS og via post. Telefonhenvendelser vil være begrenset til én henvendelse per sponsor. Sponsorene vil bli valgt ut basert på den informasjonen du har oppgitt. Din godkjennelse vil overstyre en registrering i Reservasjonsregisteret. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til markedsføring ved å sende en e-post med

Konkurransen ender 31.12.2017, kl. 24.0

Så med andre ord du har lite du skal ha sagt her. Du godtar å få masse spam på mail og mobil. Dataene blir også garantert brukt til videresalg.

  • Tilbud som er for gode til å være sanne er gjerne det.
  • Denne konkurransen er veldig dårlig gjennomført. Firmanavn klarer ikke de å få riktig en gang.
  • Alle konkurranser på Facebook, mail som lover deg gavekort. Da må alarmen din gå med en gang.

La meg trykke så slipper du. Du er alltid taperen i svindel. Dette er seriøse selskaper som holder til under for Norge. De lever av å svindle folk. Jeg kan ikke offentliggjøre dem. Fordi jeg ønsker ikke å få søksmål i posten.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: