Meny og Spar sms svindel

0

Mange har nå fått sms om at Meny og spar har bursdag. Jeg vet at også flere kjeder er rammet, men de har jeg ikke fått noe info om så det blir spar og meny i denne omgangen. Det starter med at du får en sms. Deretter blir du sendt videre.

Videre så må du velge 3 pakker for å vinne. Og ja alle vinner.

Videre så sendes du til denne siden. Her må du lese liten tekst nøye.

+ 3 dagers prøveperiode for ubegrenset nettbasert underholdning fra Website

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 799 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2018

Så du binder deg til ett abb som koster 799 kr mnd. Jeg fyller ut og forsetter.

Videre så gir du fra deg visa og de kan i realiteten trekke deg så mye de vil. Nettadressene på disse linkene har ingenting med meny eller spar å gjør, men du gir fra deg masse info om deg selv.

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Postnummer
  • Sted
  • Epost
  • Telefon
  • Visa/mastercard

Så har du gått på? Forsøk å kontakt firma. Få dem til å slette alt om deg. Kontakt banken din. Få dem til å sperre kortet ditt, men du kommer til å få mye mere spam på sms og mail framover. Alt dette kan også selges videre. Heldigvis er meny og spar kjempeflinke til å advare om dette på sine facebook sider.

Her finner du begge advarslene på Facebook.

Meny advarsel

Spar Norge advarsel

Så du må alltid kildesjekke eller stille spørsmål. Takk til alle tips i denne saken som ledet til denne artikkelen.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: