Datahjelperne vokser og her har du kanskje en gylden mulighet til å vise deg fram

0
Siden starten av siden har antall besøkende voks noe helt enormt.
På det meste har jeg nådd ut til 273.000  jeg har da hatt en økning i 2000% i rekkevidde på Facebook. når noen av postene mine har gått viralt på nettet. De har blitt postet uten noen form for markedsføring på Facebook og de deles organisk av brukerne. 
Derfor skal også nettsiden over på ny nettløsning på nyåret da fluktfrekvensen er for stor. Designet er enkelt, men alt for dårlig laget. På det meste har jeg også hatt 140 besøkende per minutt. Skulle likt godt at hele returning linjen var grønn. Det er derfor det må endringer til.

Nettsiden har også økte i antall besøkende. Jeg har passert 1.5 milllioner visninger på 3 år siden oppstarten. På det meste har jeg 70.000 unike visninger i måneden. 
Jeg har fått mange hendvendelser siden starten av denne siden om folk som vil:
– Jobbe for meg
– Skrive artikler
– Bidra på andre måter
Når nettsiden min får ny design på nyåret kan det kanskje bli noen muligheter til forskjellige ting.
Datahjelperne er ingen bedrift og alt gjøres så langt frivillig, men det kan det kanskje også bli endringer på.
Har du noe å tilby på datahjelperne??
Send meg en melding via kontaktskjema.
https://www.datahjelperne.no/p/kontakt-meg-om-meg.html
Eller bruk mail:
heimholt(a)gmail.com
Dette er noe av det jeg ser etter. 
Jeg trenger ingen cv med masse fancye jobber og titler. Jeg ser etter helt andre ting.
Har du ikke laget noen artikler eller ikke har noe å vise til??
Lag en artikkel og vis hva du kan. Lag din helt egen sak.
1. Henvis til hva du kan om sosiale medier eller hva du har gjort eller skrevet på nett. Har du fått en nyhet til å gå viralt på Facebook eller andre sosiale medier?? Innhold er veldig i fokus på min side. Clickjacking og andre misvisende titler kommer ikke til å brukes her.
2. Er du god til å fikse dataproblemer på mobil, pc, nettbrett? Siden min er rettet mot forbrukere og ikke alle har store servere i hus, med mindre de har en it konsulent i huset.
3. Er du god til å formulere deg? Du må kunne skrive artikler som flest forstår. Jeg vet om mange kan masse om data og it, men som ikke kan lære det noe bort fordi de snakker for teknisk.
4. Tørr du å sjekke spam og gå etter kilden? For å lære brukere ting de ikke tørr å trykke på. Du må gå der andre ikke gå og i verste fall infisere Facebook kontoen din for å teste facebook spam og andre ting.
5. Du må være god på kildesjekk og finner gode kilder. Uten gode kilder har du en dårlig sak på nettet i dag.
De personene som melder seg inn og viser hva de kan. Får beskjed over nyåret. Jeg kan ikke si når siden prosjektet med ny hjemmeside akkurat har startet opp. Jeg kan heller ikke gi noen garantier for at jeg finner akkurat den jeg leter etter og at dette blir noe av, men det er første gang det åpnes for at andre kan bidra på siden min.

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: