Google Cloud print – Skriv ut fra hvorsomheltst i verden til din printer

0
Google lanserte Google Cloud print i 2013. Tjenesten er fortsatt i beta. Det vil kort fortalt si at du kjøper en ny printer med støtte for trådløst nett og Google Cloud print.
Så kan du skrive ut dokumenter via: smarttelefon, nettbrett, pc. Det som er unikt med denne tjenesten er at skriveren blir lagt opp i Google sin sky. Så kan du dele tilgang med venner og familie så de også kan skrive ut via skriveren din.
Siden det du skriver ut blir sendt direkte til internet også til skriveren din så kreves det også at alle enhetene dine du skriver fra også er koblet til internet.
Her er en kjapp guide på hvordan du legger tjenesten til på enhetene dine. Ps. Det krever at du har en Google konto for å bruke denne tjenesten.

1. Kjøp deg en skriver med støtte for Cloudprint

De fleste nyere skrivere du kjøper i dag har støtte for Google Cloud print, men spør alltid før du kjøper så du ikke gjør ett bomkjøp. Google har også laget en oversikt over printere som er godkjent for Google Cloud print.

2. Legg til skriveren i Google skyen.

Google har laget en guide du kan følge steg for steg enten du har vanlig printer eller trådløs printer.
Du kan også se på produsentsidene til hver enkelt produsent om hvordan du legger skriveren til i Google skyen.

3. Skriveren er lagt til. Del den med familie og venner.

Logg inn på Google kontoen din og del skriveren med venner og familie. Du kan sette skriveren åpen for alle på internet, men det fraråder jeg på det sterkeste. Du kan også styre tilgang på de du legger til om de kun skal få skrive ut eller om de skal bli eier av skriver.

4. Legg til Google print på smartmobil og nettbrett

Oversikten finner du på denne siden. Der kan du også laste ned de appene du trenger. Jeg anbefaler også at du laster ned Google Cloud print appen først, virker ikke den får du prøve noen av de andre alternativene.
Den letteste måten å skrive ut fra på mobil eller nettbrett er via Google disk.
Last opp alt du skal skrive ut på Google disk og ha det tilgjengelig på alle enhetene dine samtidig.
Du kan også skrive rett ut fra nedlastings appen på android enheten din der alle filene dine og dokumentene dine lagres på mobil og nettbrett.
Så da er det bare å sette igang.

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: