Kjøp og salg-grupper på Facebook med flere nye funksjoner

0

 

 

Kjøp og salg-grupper kommer snart med nye funksjoner. Vi har snakket med en som får har fått tilgang på dem. Han heter Tony Jansson. Han administrerer mange av de største kjøp og salg gruppene i hele Norge. Det gjør han via www.tise.no

tony
I 2015 lanserte Facebook en egen salgsfunksjon som la til rette for brukere å kunne legge inn beskrivelse, pris og stedsinformasjon for henting og levering av salgsobjekter, samt markere innlegg som solgt og enkelt få oversikt over egne salgsinnlegg.

Tony Jansson, mannen som i samarbeid med gründerne bak appen Tise.no, driver Facebook sitt største nettverk kjøp og salg-grupper med omlag 200.000 medlemmer.

Jansson forteller at Facebook nå har rullet ut flere nyttige funksjoner som vil være kjærkommen for mange brukere og administratorer.

– Det er gledelig å se at Facebook ser på løsninger som kan bidra til å skape en bedre effektivisering rundt logistikken for kjøp og salg-grupper, og like viktig øke fokuset på sikkerhet, forteller Jansson
Automatisk arkivering og fjerning av annonser
Gir administrator mulighet til å kunne velge mellom 30, 60 og 90 dagers intervall for fjerning av annonser basert på sist aktivitet.

Stenging av kommentarfelt
– Gir medlemmer mulighet til å stenge kommentarfelt på egne oppføringer. NB: Gruppeadmin kan oppheve denne stengingen.

sikkertilkobling

Bedre sikkerhet
Gir administrator mulighet til å huke av for en funksjon som gjør at innholdet kun blir synlig for de som har logget inn på Facebook via en sikker kobling.

nyfunksjon

Jansson kan fortelle at ikke alle grupper har fått tilgang til de nye funksjonene

slåavkommentarer1

– Ikke alle grupper har fått tilgang til alle de nye funksjonene. Så det er tydelig at Facebook ruller dette ut gradvis. Det er allikevel naturlig å se på dette som et steg videre på veien for Facebook for å feste et større
grep om denne nisjen, avslutter han.

 

 

 

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: