Sas Facebook svindel

0

Da går denne spammen igjen på Facebook. Rett etter Norwegian spammen gikk for ikke så lenge siden. Fremgangsmåten er helt lik som på Norwegian. Det første som møter deg er dette bildet. Trykker du videre så må du svare på 3 spørsmål.

Når du har trykket igjennom alle så kommer du til en ny side.

Så videre her må du dele det første innlegget på toppen. Deretter kommer du videre til en ny konkurranse.

Delingen av billetten er desverre bare lureri for å lokke deg videre inn i svindel. Deler du den falske billetten så lurer du også andre opp i svindel. Så har du delt dette? Da bør du slette den. Så andre ikke blir lurt.

Derretter skal du plutselig vinne en iPhone. Noe som ikke har noe med sas å gjøre i det hele tatt.

Igjen så har du mange falske vinnere og trykker du nok ganger på hjulet så vinner du. Deretter blir du sendt videre hit for registering.

Siden ser profft laget ut, men har ingenting å gjøre med Sas desverre. Her må du også lese vilkår nøye.

Når du er med i en konkurranse eller prøveperiode, vil du bli tilbudt en velkomstgave for å bli medlem hos BookCouch.net, for kun 10 kr. Dette er en 3-dagers prøveperiode av vår tjeneste. Vi belaster kredittkortet ditt 10 kr, som er prisen på prøvemedlemskapet. Kun person over 18 år har lov til å registrere seg. Etter at 3 dager (den 3-dagers prøveperioden) har passert, vil abonnementet ditt starte. Den månedlige avgiften for abonnementet er 429 kr/måned og fornyes løpende til det avsluttes. Du kan kansellere ditt månedlige abonnement hos BookCouch.net ved å logge inn på siden og trykke på ‘Min Konto – Innstillinger’. Du kan ikke kansellere tjenesten i løpet av de 24 første timene etter registreringen av prøvemedlemskapet.

Så dette koster deg 429 kr mnd og noen billett kan du se langt etter. Når du går videre så sender du videre all din personlige info til ett selskap i malta. Så der har du null kontroll.

Etter du har lagt inn følgene:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Epost
  • All visa informasjon

Så bør du ringe banken din snarest. De kan nå trekke så mange penger de vil. Kortet må sperres og du må få deg nytt asap. Da vet du mye om spam, men det er nemlig sånn at de fleste flyreiser kan spores. Så det sjekker jeg opp på billetten. Jeg finner flygingen, men jeg kommer til kort da datoen er fjernet på billetten. Sas vil aldri gi bort billetter på denne måten. Det skjedde i 2016 og 2015 også.

Sas svindel 2015

Sas svindel 2016

Så er du usikker på ting du konkurranser du finner på facebook/mail/Internet? Da skal du aldri delta. Ha det som en hovedregel. Spør noen som kan hjelpe deg for å finne ut hva dette er. Det er såpass mye svindel å nett nå at det er lett å gå i fella.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

 

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: