Sas gratis billetter. Facebook svindel

0

Skjermbilde

Du har sikkert en venn som har postet dette bildet på siden sin. for det første så eier ikke Sas gokuuuuuu.xyz. og det høres bare rart ut og useriøst ut. Jeg leter alltid dypere enn folk flest og når jeg sjekker denne siden så ledes du videre til en Sas svindel.

Skjermbilde

Du lures til å dele innlegget i grupper og på facebook siden din for å vinne. Det skjer jo ikke og du blir ledet til enda flere konkurranser. Du må trykke på share on facebook for å dele innlegget.

Skjermbilde

Skjermbilde

Trykker du på send så spres det i gruppene du er med. Her skjer alt frivillig og ingenting går automatisk. Du bestemmer med andre ord om du skal spre svindel videre eller ikke.

 

 

Skjermbilde

Så blir du ledet til svindelsider som brukernes panel(Euroads). Programmer som skal installeres i nettleseren din og annet. Deltar du her så får du masse spam på salg og telefon. Her får du med andre ord større problemer hvis du deltar. De som lager disse sidene tenker ikke så mye på sikkerhet så når jeg først fant sas konkurransen så fant jeg masse annet spam.

Skjermbilde

Så med andre ord som du ser så kjøres det 10 andre svindler på samme nettadressen. De er ikke beregnet på Norge, men også internationalt.

collage

Som du ser så utnyttes flere store selskaper med å få gratis billetter til alt mulig annet. Dette er noe svindlerne tjener store penger på.

oregon

Den drøyeste de har er skoleskytingen i oregon som utnyttes som svindel. Pengene rår og de som styrer utrolig kalde og kyniske. Her skal man tjene penger på alt uansett hva det er. Video får du aldri se heller.

Så det man har lært av denne svindelen:

  1. Du vinner ikke ved å spamme ned venner og grupper med konkurranse.
  2. Du blir kun ledet videre til andre konkurranser
  3. De har horrible vilkår og her binder du deg til å få mye spam på telefon og mail.
  4. Du lures til å installere skadevare på pc og i nettleser.
  5. Du spres svindel frivillig ved vanlig facebook deling.
  6. Så alt i alt tjener du ingenting på dette.

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: