VG misbrukes i ny Samsung svindel

0

Vg misbruker nå i en ny svindel på nett. Dette er ikke første gang det skjer og heller ikke siste.  Store merkevarer blir desverre ofte brukt i svindel. Uansett så her har de kopiert opp en hel side til vg. Den ser sånn ut.

Som du ser så er tekst og alt profft laget, men nettadressene vil alltid feile. Dette er ikke vg. Du får heller ikke en tv som vanligvis koster rundt 10.000 kr til 5. kr. Det skjer bare ikke. Jeg liker å lete i koden på nettsiden for å se hva jeg finner og her har de lagt mye åpent som du ikke ser. Det skal jeg vise nå. Så jeg skal vise deg litt bakom nettsiden før jeg går videre på test av svindel.

De første jeg finner på nettsiden er denne koden. Her røper de artikkelen de har kopiert fra vg. Den finner du her.  De røper også åssen verktøy de bruker for å kopiere nettsiden.

Det viser åssen disse svindlerne jobber. Linken til programmet finner du her eller prøv ett google søk. Bildet på toppen av artikkel får jeg ikke treff på, men det gjør jeg på det midterste.

Dette bildet er stjålet fra Hegnar.no, men det er også brukt på flere norske nettsider. Det ser du via dette google søket. Når det gjelder det siste Samsung bildet så finner jeg ikke det bildet jeg er ute etter. Samsung selger sinnsyke mendger med tv`er så det blir som å lete i nåla i høystakken.

Jeg får 25 270 000 000 treff så denne finner jeg ikke. Da ha dere sett hvor de stjeler bilder ifra på nettet og du har sett åssen de kopierer opp webside på nettet. Da går jeg videre på svindel.

Denne nettsiden har jeg sett mange ganger før når jeg har testet svindel.  Her er vilkår igjen.

MySoftFeet er en abonnementsbasert tjeneste som vil løpe til normal pris etter introduksjonsperioden, med mindre det avsluttes.

Hva koster det?
Du betaler kun 5.00 kr for introduksjonsperioden på 5 dager. Etter denne perioden blir abonnementet ditt automatisk fornyet hver 30. dag (470.00 kr for 30 dager). Abonnementsperioden omfatter introduksjonsperioden og 3 påfølgende fornyelser. Etter abonnementsperioden vil abonnementet automatisk fortsette frem til du aktivt slutter å abonnere på det.

Delta i konkurransen om et Samsung QLED TV. Vinneren vil bli kontaktet direkte via e-post. Vennligst noter også at konkurransen ikke arrangeres i samarbeid med Samsung.

Så du binder deg igjen til ett abbonnement som begynner å trekke deg på kort, men først så må du registere deg.

Igjen så begynner de å kreve masse personlig info fra deg:

 • Navn
 • Fornavn
 • Adresse
 • Postnummer
 • By
 • Telefonnummer
 • Mail. Den må du registere først. Før du kommer til denne siden.

Så må du lese vilkår igjen. Det må du alltid gjør. Du skal aldri delta på disse svindlene.

MySoftFeet may offer promotional campaigns to new subscribers. The introductory price cost is 5.00kr. The introductory period is 5 days. The subscription cost is 470.00kr and will continue to be billed on the subscribers credit card until cancelled or unsubscribed by the subscriber.

Please note that prices and charges are subject to change. If you do not agree to the change, you may cancel your subscription in your Self-service page or by emailing support@mysoftfeet.com

Your subscription price, which is 470.00kr, can be split into smaller deductions, or downgraded to another pricing model as an automatic service after sign up. If this change occurs your receipts will reflect the new subscription price.

Dette er ett av mange svindelfirma som holder til med adresse i danmark. Deretter går jeg videre.

Igjen så krever de masse informasjon om deg som kan brukes til masse.

 • Mail og mobil kan selges videre.
 • Navn og all din personlige info kan selges videre
 • Visa/masterkort kan bli brukt i svindel. Samt tappet til det er tomt.
 • De mangler også lite informasjon om deg før de kan begynne med identitetssvindel.

Styr unna alle tilbud der du får utstyr som skal koste 5-10 kr som har nypris på 10-15.000. Det skjer bare ikke. Du ser nå at de får tak i all mulig annen info. Du binder deg til ett abbonnement på noe du ikke trenger og tv`en vil du aldri se noe til.

Hvordan du kan vinne?
Alle deltakerne vil automatisk bli med i trekningen av en ny Samsung QLED TV. Vi vil trekke en vinner av en splitter ny Samsung QLED TV for hver 700. deltaker. Vinneren vil bli kontaktet direkte for å avtale leveringen av Samsung QLED TV. Skulle produktet være utsolgt fra lager, vil vinneren få et tilsvarende produkt av samme eller høyere verdi. Vær oppmerksom på at vinnere vil bli trukket den 26-07-2018

Igjen så la meg trykke på svindel. Jeg legger ut funnene på nettsiden min så de er gratis for alle. Så tjener vi på sikt på dette. Kunnskapen blir økt og flere lærer. Det er desverre masse feller å gå i.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: